Suka Entry Di Sini???

Monday, October 28, 2013

Segmen 1Minggu Blog Budak Perempuan Merapu Merepek

 assalamualaikum... jom sama2 kita ber GA...

TAG :


Assalamualaikum awak...
 
 okay okay okay saya tahu saya dah lama x update blog ni.. jangan mara okay... awak msti bosan kan asyik2 saya post benda2 poem yg tak berapa puitis, alaa konon nak buat post dgn word power  macam Fynn Jamal or BSA. tp saya xsepuitis dorang.. hehee 
okay2 sebenarnya saya nak cari bloglist baru untuk blog saya ni.. so saya ingat nak buat segmen.. agak2 ada yang nak join x? yelaa saya kan bukan blogger HOT.. ade ke yang nak join? 
Sapa yang join segmen saya nanti ada lah beberapa syarat yang kalian kene buat.. syarat yang mudah dan simple sangat.. Disebabkan saya tak pernah buat segmen, so untuk segmen pertama anjuran saya ni akan berlangsung selama seminggu.. ada hadiah misteri untuk 5 penyertaan yang bertuah.. 
okay sapa yang nak join segment ni boleh lah ikut syarat2 dibawah.

1 . buat 1 post bertajuk"Segmen 1Minggu Blog Budak Perempuan Merapu Merepek".
2 . Letakkan banner diatas pada post tersebut.
3 . ceritakan sedikit tentang blog Budak Perempuan Merapu Merepek. (tiada paksaan.. kalau xnk citer pn xpe )
5 . KLIK  SINI , SINI , SINI , SINI , SINI dan SINI (TUNGGU SAMPAI ABES LOADING YE)
6 . kemudian tag n ajak kawan2 yang lain untuk join segmen ni.. seberapa ramai yg boleh.. 
7 . akhir sekali tinggalkan link post tersebut di ruangan komen... 
*psst psst : risaunya kalau xde yg nak join.. :( 
*seminggu je taw.. 7 hari,, so akan tamat pada 29oktober 2013..
*jom lah join.. ajak kawan2 taw.. 

 

2 comments:

  1. Jgn bimbang pasti ada yg akan join punya.
    Buat kakak kalau yg kena ada FB kakak tak dapat join sebab kakak dah tak ada a/c FB lagi

    ReplyDelete
  2. Siggah sini dari segmen yang sama. Goodluck ^^

    Jom singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik yg baru diupdate dengan tawaran hadiah yg awesome ! ^^

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-1minggu-blog-budak-perempuan.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di sini. :D

Fruity Plum Heart
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...